sexy-girl

Crazy Love

Med mindre du ser nøye etter, ser de fleste brystvorter mer eller mindre like ut. Det finnes selvfølgelig variasjoner i farge og størrelse, men for mange av oss som ikke har tenkt noe særlig over det, er brystvorter som albuer. De har en funksjon og vi vet alle hva den er.

Og det er derfor så mange av oss går glipp av noe. Det er sant at flesteparten av oss har en brystvorte eller to (noen av oss har tre, eller flere) men vi har absolutt ikke de samme brystvortene eller det samme forholdet til brystvortene våre.

 

Noen av oss har muligens brystvorter vi aldri har følt eller likt. Noen av oss har muligens brystvorter som voksne som har forandret seg mye fra hvordan de var når vi var yngre (kanskje pga. operasjon, eller alder, eller livserfaring).

Uavhengig av hvor mange du har, eller hvordan de ser ut eller føles, kan brystvortene dine og brystvortene til de du ønsker å ha sex med være kilder til seksuell nytelse. Når du vet at brystvorter er deler av erotisk landskap som bør oppdager, har vi noen tips om brystvortestimulering som kan vekke interessen din.

Vit Om Brystvorten

SEXY-1.jpg

Hver brystvorte er unik, men før du utforsker brystvorten, må du lære det grunnleggende om brystanatomi. Brystvorten er ikke en øy, den er tilkoblet brystet (kroppsdeler som folk av alle kjønn har, selv om noen er større og mer sensitive enn andre). De tre hovedsonene som bør huskes er brystet, areolaen, som er området rundt brystvorten, og selve brystvorten.

Brystvorter Er Mer Enn Brystvorter

For folk av alle kjønn, men sannsynligvis mer for folk som behandles som kvinner, kan bryster og brystvorter bære med seg mye personlig og sosial betydning. De er en del av kroppen som er utsatt for mye uønsket oppmerksomhet og latterliggjøring. De er fokuset til bekymring angående helse (eks. bekymringer om brystkreft), infertilitet (eks. spørsmål om noen er i stand til å unnfange barn og en dag amme), og seksuell tiltrekning (eks. er de riktig størrelse og form, er de sensitive nok, men ikke for sensitive).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s