Siden BDSM muncher holdes i vanlige miljøer, bør du kle deg på riktig måte. Du kan velge å kle deg litt (som om du skal på middag med en venn du ikke har sett på noen måneder), men det er ingen grunn til å gå all-out (som på første date). Uansett hvordan du velger å kle deg, husk at du kommer til å være ute i vanlige områder, så pass på at du kler deg på en vanlig måte.

bdsm fetish

Hvordan bør jeg oppføre meg i BDSM ?

Du bør oppføre deg på samme måte som du ville gjort hvis du var på andre sosiale sammenkomster. Bare fordi folk er annerledes enn deg, betyr ikke at du trenger å oppføre deg annerledes.

Det betyr å være høflig, respektfull og være en del av samtalene når det er aktuelt (og når du føler deg komfortabel!). Ikke bekymre deg; De fleste BDSM-gruppene er vant til at nye mennesker er litt sjenerte og føler det ubehagelig å snakke for seg, derfor trenger du ikke være den første til å ta ordet. Å snakke om klassiske emner – spesielt i en gruppe som er der for en enkelt interesse – kan gjøre mange mennesker nervøse. Derfor kan du forvente at noen av gruppelederne gjøre en ekstra innsats for å invitere deg inn i samtalen eller ønske deg velkommen inn i gruppen.

Hva bør jeg ta med meg til BDSM ?

Du bør ta med penger til å betale for mat eller drikke. Ikke glem å legge igjen et anstendig tips. De fleste muncher er også åpne for andre potensielle kinkstere, så du kan godt ta med en venn eller to for å føle deg mer komfortabel hvis du vil.

Ikke ta med deg noen sex leketøy eller kink leker. De er vanligvis ikke velkommen på muncher, med mindre Munch-emnet spesifiserer at du kan ta dem med. Dette er ikke et sted for lek; dette er bare et sted for god diskusjon.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s