Dildoer er det ultimate gjør-det-på-din-måte sexleketøyet. I motsetning til en vibrator beveger en dildo seg ikke på egenhånd. Faktisk gjør den ingenting du ikke får den til å gjør. Som ikke vil si at de er sexleketøy som er begrenset til menneskelig form.

Faktisk er en av de beste tingene med dildoer at de finnes i alle former og fasonger som mennesker ikke gjør. Med alle disse alternativene, skulle du tro at de også kommer med instruksjonsmanualer. Men det gjør de ikke.

Heldigvis har vi skrevet en for deg.dildo

Dildo Velg Smart

Ettersom dildoer kun gjør det du får dem til å gjør og ikke gir ekstra bevegelse på egenhånd, er det viktig å velge riktig dildo. Hvis du skaffer noe som er for stort, har det ingenting å si hvor kåt eller bestemt du er, det kommer bare ikke til å fungere. Velg en form (eller en farge) som gjør at du ikke lenger er opphisset og du vil synes at det er vanskelig å bruke leketøyet. Dersom du ikke er sikker på hva slags størrelse du vil ha, bør du tenke på andre ting du har brukt til penetrering (fingre, peniser, vaskede grønnsaker, osv.) Dersom du bruker en dildo fordi du aldri har hatt penetrativ sex, er det anbefalt at du starte med dine egne fingre (hvis det er mulig) eller en veldig liten leke hvis ikke.

Dildoer Glidemiddel Påkrevd

Du må alltid bruke glidemiddel med alle sexleketøy for penetrering. Vannbasert glidemiddel er bra for nesten alle. Dersom du bruker en dildo laget av silikon, må du ikke bruke silikonbasert glidemiddel.

Putt glidemiddel på leketøyet, samt innsiden og utsiden av kroppen din. De fleste sexleketøyglidemidler er tykkere, slik at de ikke sklir rett av leketøyet. Dersom du bruker en dildo for anal penetrering, må du sannsynligvis fylle på med mer glidemiddel etter hvert.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s